Bárcsak...

 2011.04.05. 21:55

álmomban stockholmban voltam, a svéd-magyar válogatott meccsen. elég durva volt, ugyanis a 30 ezer nézőből úgy 20-25 lehetett magyar szurkoló, a maréknyi svéd elég megszeppenten ücsörgött. skandáltuk is, hogy 'nincsen hangotok!', meg hogy 'hazai pálya!'.
a siker nem is maradhatott el, úgy a 10. percben priskint ugratták ki, és bár nagyon nyúzták, elgurította a labdát a kapus mellett. rémületesen lassan ugyan, de végül nagy nehezen a kapufa érintésével bement a labda, a stadion meg majd felrobbant. 
az viszont elég meglepő volt, hogy mikor a kivetítőn lement az ismétlés, azon az látszódott, hogy tököli lőtte ki a bal felsőt. baromira nem értettem, de nem nagyon zavart, hiszen 1:0-ra mentünk svédországban!

Címkék: foci stadion svédország magyar válogatott priskin selejtező gól stockholm tököli kapufa skandálás nincsen hangotok

A bejegyzés trackback címe:

https://mitalmodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr152803195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása