Szasza, az öldöklő

 2010.06.03. 14:52

Álmomban azt álmodtam, amit Pirsz is korábban. Persze nem Rémálom az elm utcában-beli dologról van szó, mert korábban mesélte már az álmát, nem egy napon történt. A sztori csak annyi, hogy Ádám miatt lekéstük a Félszigetről hazafelé tartó vonatot, mindenki tökre ideges volt, hogy ennyi időn keresztül mi lesz majd velünk és Pirsz még a sörét is kiöntötte mérgében(hülye). Pedig el lehetett volna ütni az időt.

Egy korábbi álmomban láttam előre a jövőt, mégpedig azt, hogyha nem csinálunk legalább néhány apró dolgot másképp körülbelül a két perc múlva elkezdődő jövőben, akkor Szasza mindannyiunkat megöl, elgázol egy tankkal.  De előtte még biztonságképp belök majd minket egy üvegpoharakkal teli bárpulthoz, majd minden összetörik és ránk hullik. Egyébként ezen az estén valami összejövetel volt és kábé mindenki részt vett rajta, törisek, magyarosok, régebbi osztálytársaim. Elmondtam nekik, hogy mit láttam és megpróbáltunk mindenen változtatni. Olyan apróságokon, mint például, hogy az asztalnál, ahol ültünk a jövőképemben, más sorrendben helyezkedjünk el az éppen most kezdődő jövőben. Vagy például ne menjünk fel Ferivel a bárpulthoz vezető lépcsőn. Azt hiszem –de ez már eléggé homályos– hogy Szasza a történet végén mégiscsak megpróbált lehántolni mindenkit, de nem sikerült neki, mivel elmenekültünk. Más sajna nem rémlik.

Címkék: magyar sör tank feri töri jövőkép ádám félsziget szasza bárpult rémálom az elm utcában

A bejegyzés trackback címe:

https://mitalmodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr192053603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miss-sophie 2010.06.04. 21:15:02

hehe, jók ezek a sztorik, mindig jókat mosolygok rajta.. meg ahogy leírod xD így tovább:D
süti beállítások módosítása