Végre PEN!

 2010.03.20. 08:55

a napokban nem nagyon emlékeztem az álmaimra, de a mai annyira kárpótolt a lemaradásokért, hogy sebtiben le is kell írnom, nehogy kimaradjon valami.
szóval:

az egész azzal kezdődött, hogy vasival és kövér lászlóval járkáltunk kopogtatócédulát gyűjteni. de ez a kettő olyan részeg volt, hogy amint ajtót nyitottak, ők berohantak, és befeküdtek egy ágyba. így aztán mikor gyík hívott, hogy menjünk el reggelizni, simán igent mondtam. büdösgyík értem is jött szántóba, ráadásul nem is egyedül, hisz vele volt kicsi én is, akivel tenacious d-t énekeltünk istván a király dallamra. ahogy felértünk azonban, ágic megállított az akváriumnál, hogy töltsünk ki valami kvízt, meg színezzünk ki egy avataros képet, és akkor nyerhetünk 600 ezer forintot a fürge diáktól. kiszíneztük, közben ittunk egy sört (ekkor már vanya és rucsi volt velem), aztán sietve indultunk, mert hogy már mindjárt pen, és nagyon késésben vagyunk. hogy késésünket ledolgozzuk, úgy döntöttünk, hogy inkább helikopterrel megyünk. igenám, csak azzal meg túl magasra repültünk, és belekeveredtünk egy meteorzáporba (jó, mondjuk a meteorok kb akkorák voltak, mint egy pingponglabda), a helikopter kigyulladt, mi meg -miután lezuhant- nem győztük locsolni, mert pont mellettünk ment el a pen-es menet, amiben a prodigy tagjai is felvonultak. szóval egy idő után hagytuk a francba a lángokat, és lezúztunk boda ticojával, amiben ugyan nem volt motor, de szerencsére lejtőn lefele mentünk.
itt a vége fuss el véle.
 

Címkék: avatar gyík helikopter kövér lászló meteor tenacious d pen istván a király prodigy tico boda kopogtatócédula meteorzápor vanya rucsi ágic vasi kicsi én fürge diák

A bejegyzés trackback címe:

https://mitalmodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr1001853961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása