Madafaka júeszé

 2011.02.19. 21:10

a minap az egyesült államokban voltam, nevezetesen miami-ban, ahol barbival azt néztük, hogy melyik részleteket láttuk már a csi miami-ban. távolról mintha horatiot is kiszúrtuk volna, de nem voltunk biztosak benne.
ekkor közbeszólt ugyanis egy kisebb földrengés, ami egy apróbb hidat le is döntött, több sérült is volt. mikor odamentünk segíteni, akkor sétált el mellettünk charlie sheen. de szörnyen öreg volt, hosszú ősz haja volt, és szemüveget hordott. mindenesetre mondta, hogy épp bulizni megy, tartsunk vele. hát majd kibújtunk a bőrünkből, úgy örültünk ennek. de mikor megérkeztünk a hotelszobájához, szó nélkül becsukta előttünk az ajtót. egy darabig köpni-nyelni nem tudtunk, aztán felröhögtünk, és elmentünk berúgni.
 

Címkék: katasztrófa usa hotel híd buli öreg földrengés helyszínelők bunkó szemüveg charlie sheen miami horatio lófarok

A bejegyzés trackback címe:

https://mitalmodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr252673485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása