Kubában Eminemmel

 2010.07.29. 11:10

álmomban kubában voltam, ahol egy kisebb csoporttal az volt a tervünk, hogy megdöntjük castroék uralmát, és majd mi vesszük át a helyét. úgy 5en 6an voltunk, de nem tudom kik, csak egy emberre emlékszem, aki nem volt más, mint eminem. bizony, maga eminem, akiről kiderült, hogy magyar, sőt, a felkarján még egy angyalos-koronás magyar címer tetkó is volt.
persze a castro palotába nem tudtunk bejutni, a kommunista csapatok meg üldözni kezdtek. mi menekültünk eminemmel, mikor azonban egy szakadékhoz érkeztünk, amivel párhuzamosan két út vezetett. mi azonban tökösebbek voltunk, és elkezdtünk lemászni a sziklafalon, mivel mellé volt ácsolva valami farács, ami recsegett-ropogott ugyan, de csak lejutottunk. mikor a vörösök ezt kiszúrták, ők is másztak utánunk, de eminem fogott egy böhömnagy kalapácsot, és szétverte a rácsot. a komcsik lezuhantak, mi meg találtunk egy csomó könyvet a rács mögött, szóval mégiscsak jó véget ért a sztori.
 

Címkék: könyv vörös puccs rács fidel castro kommunizmus kuba kalapács mászás katona komcsi tetoválás eminem kereszteződés szakadék magyar címer

A bejegyzés trackback címe:

https://mitalmodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr682184462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása